Over Ons
Over Ons

Autogarage Nijsingh

Bosch Car Service Nijsingh is een autogarage in Meppel. Bij Nijsingh kunt u terecht voor reparatie en onderhoud van alle merken en types. Bij een autogarage van Bosch Car Service is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: we heten u van harte welkom! Ook als het gaat om een APK- keuring of een seizoenscontrole zijn wij u van harte van dienst. Alles voor een verrassende prijs!

Alles voor uw auto

Bij Bosch Car Service Nijsingh doen we alles voor uw auto; van reparatie en onderhoud tot pechhulp, financiering en autoverzekering. Bij ons is uw auto daarvoor in betrouwbare, vakkundige handen. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertrouwen op de kennis, ervaring en apparatuur van Bosch. De kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Bosch gewend bent, mag u bij ons verwachten. Dat betekent topkwaliteit, service en deskundig advies: alles onder één dak voor uw gemak.

Goed, in wat we doen

Wij helpen dagelijks mensen weer op weg. Dat komt onder meer door onze kennis van moderne voertuigtechniek. In iedere auto zit wel een systeem of onderdeel dat ontwikkeld is door Bosch, dus ook in die van u. Denk aan ABS, ESP, ruitenwissers, accu’s en verlichting. Dankzij technische trainingen van Bosch vergaren wij nieuwe kennis en kunnen wij ons werk goed uitvoeren.

Verrassend betaalbaar

Het is altijd moeilijk om vooraf de kosten van onderhoud en reparatie te bepalen, maar bij Bosch Car Service Nijsingh weet u één ding zeker: u betaalt nooit te veel. Iedere reparatie wordt vooraf met u besproken/afgestemd, zeker als de kosten hoger kunnen uitvallen.

“Wij staan elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen”

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service Nijsingh. Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service Nijsingh dan ook in goede handen. Wij staan elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

Maak meteen een afspraak of bel ons!

Alle Diensten
Olie Motor